Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Introduktion for nye elever

Her kan du læse om introduktionsdagen for nye elever og din første arbejdsdag som elev ved Ikast-Brande Kommune

Introduktionsdag

De elever som vi ansætter, bliver inviteret til en introduktionsdag. Introduktionsdagen afholdes den dag du starter som elev.

Her kommer du til at møde de andre elever samt den uddannelsesansvarlige, hvor du får noget generel information om arbejdspladsen. Derudover vil du få en rundvisning på rådhuset i Ikast og Nørre Snede. Det er eleverne, der står for arrangementet.

Mødet kommer til at tage en hel arbejdsdag. Introduktionsdagen starter med morgenkaffe og løbende aktiviteter resten af dagen.

Du starter som elev i Ikast-Brande Kommune tirsdag d. 1 september 2020
Inden du starter, vil du modtage et brev, hvori der står, hvornår du skal møde den første arbejdsdag. Disse oplysninger vil også blive omtalt på introduktionsdagen.

IMG 20191008 083147

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.