Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Elevgruppen

Ved Ikast-Brande Kommune gør man meget ud af, at eleverne får et godt kendskab til hinanden og laver nogle ting sammen

IMG 20191008 082635 1En fordel ved at være elev i en stor organisation er, at der er mange elever. Eleverne ved Ikast-Brande Kommune har et godt sammenhold.

Cirka hver tredje måned holder eleverne elevmøde. Her snakker eleverne blandt andet om, hvordan det går ude i afdelingerne, hvordan det er gået på skole, og hvad der ellers er aktuelt. Møderne giver god mulighed for at udveksle erfaringer.

Desuden er der mulighed for, at eleverne indbyrdes arrangerer forskellige arrangementer, som f.eks. cafébesøg, fredagscafe mv. Det kan være nogle rigtig hyggelige timer, hvor eleverne lærer hinanden at kende. Det, at eleverne mødes efter arbejdstid, er med til at forbedre sammenholdet i elevgruppen.

Hver onsdag spiser eleverne frokost sammen i kantinen i Ikast.

Eleverne har lavet en "Elevhåndbog", som alle elever får udleveret inden de starter. Den indeholder de praktiske oplysninger, som vil være nyttige for dig igennem din elevtid ved kommunen. Samtidig kan den hjælpe dig med at få svar på nogle af de spørgsmål, som du går og spekulerer på, inden du skal starte på din uddannelse.

Udendørs 4

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.