Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Psykiatri og Handicapafdelingen - Brande

Line

Tidligere elev i afdelingen Line Bisballe Nielsen

"Jeg er startet i Psykiatri & Handicapafdelingen. Jeg følte mig meget velkommen første dag og har lige siden følt mig rigtig godt tilpas i afdelingen. Jeg har fået meget ansvar og rigtig mange opgaver, hvilket er med til at udvikle mig. Jeg skal dagligt holde mange bolde i luften, men dette gør kun min hverdag mere spændende. Jeg er rigtig glad for, at være startet som elev ved Ikast-Brande Kommune."

 

Psykiatri- og handicapafdelingen har hjemme i administrationsbygningen i Brande og er en del af Sundheds- og Omsorgsområdet.

Afdelingen består af psykiatri- og handicapchefen, 2 udviklingskonsulenter, 1 økonomikonsulent, 1 CSC-konsulent og 1 administrativ medarbejder. Endvidere er der 10 tilbud/bosteder fordelt i Ikast, Brande og Nr. Snede samt Myndighed, som er placeret i administrationsbygningen i Brande. 

Eleven vil især komme til at arbejde med sekretæropgaver for psykiatri- og handicaphefen samt opgaver vedr. økonomi for Myndighedsområdet. Desuden er opgaver vedrørende MED-systemet, områdets IT-systemer og øvrige ad hoc opgaver indeholdt i kontorelevens opgavespekter.

Øvrige arbejdsopgaver:

  • Dagsordner og referater
  • Sygeindberetning og ferieindberetning
  • Ajourføring af intranet og hjemmeside
  • Ajourføring af eller layoutfornyelse på diverse pjecer, brochurer og lignende
  • Vedligeholdelse af telefonlister og oversigter
  • Praktiske opgaver omkring møder, kurser og arrangementer
  • Fordeling og scanning af post samt telefonpasning
  • Tværgående opgaver i Sundhed- og omsorgsområdet hvor aktiviteter ude af huset også kan forekomme.

 

Psykiatri- og Handicapafdelingen samarbejder med Ældreafdelingen omkring kontoreleverne, og derfor varierer det fra gang til gang, i hvilken afdeling den næste elev placeres, ligesom et afdelingsskifte undervejs kan komme på tale. Det kan også forventes, at opgaverne kan komme fra flere af områdets afdelinger, herunder visitations- og myndighedsafdelingen og sundhedsstaben. Opgaverne koordineres altid af den elevansvarlige. 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.