Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fronten i Jobcenteret

                                       Dtlilkr

    Elev Linda Lund Kristensen

"Hvis du kan lide at have mange bolde i luften hvor to dage sjældent er ens, og hvis du kan lide, at have daglig kontakt med borgere, så er jobcentret et rigtig godt sted at være. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og allerede fra dag ét følte jeg, at jeg var en del af holdet. Der er et rigtig godt kollegialt fælleskab, og altid godt humør i afdelingen".

  

Det administrative team i fronten, er en del af Arbejdsmarkedsafdelingens Stab. I fronten håndteres både kontanthjælpemodtagere, dagpengemodtagere samt borgere der er omfattet af den særlige uddannelsesydelse.

I fronten sidder vi 2 administrative medarbejdere plus 1 elev.

Fronten er hovedmodtagelsen for alle personlige henvendelser i hele arbejdsmarkedsafdelingen. Eleven skal "klædes" på til at kunne betjene borgere, der henvender sig i jobcentret, personligt så vel som telefonisk.

Ingen dage i dette administrative team er ens, der sker altid noget nyt. Som elev i vores afdeling, får du et indblik i hvordan et kontanthjælps- og dagpengemodtagers flow forløber, samt man får et kendskab til sagsbehandlernes- og jobkonsulenternes daglige arbejde. Du kommer blandt andet til at deltage i samtalerne med borgerne. 

Derudover kommer man til at sidde og besvare kommunens hovedomstilling. På den måde får man hurtigt et godt kendskab til de forskellige afdelinger.

Efter endt elevperiode, har du fået et rigtig godt billede af hvad det vil sige at være ansat i denne afdeling i jobcentret.

Som elev i det administrative team - fronten får man disse opgaver:

  • Telefonbetjening (Jobcenter telefon samt hovedomstilling)
  • Ekspedition af borgere
  • Scanning og journalisering
  • Skrive referater til personalemøde
  • Administration af købskontrakter
  • Besvarer borgerhenvendelse pr. mail
  • Lave jobplaner for kontanthjælpsmodtagere og dagpengemodtagere
  • Ad hoc opgaver for virksomhedskonsulenter såsom jobkonsulenter i Job og opkvalificering

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.