Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ældreafdelingen - Brande

Majbritt 

Tidligere elev i afdelingen Majbrit Thingstrup Alstrup Jensen

''Er du til en alsidig hverdag, med mange bolde i luften og hvor ingen opgaver er ens? Så er ældreafdelingen lige noget for dig! Jeg er utrolig glad for, at være elev i ældreafdelingen og har fra første dag, følt mig som en del af teamet. Dine kollegaer på kryds og tværs sørger altid for, at udfordre en fagligt og viser stor tiltro til dig som elev, så din hverdag altid er super spændende.''

 

Ældreafdelingen har hjemme i administrationsbygningen i Brande og er en del af Sundheds- og Omsorgsområdet, Arbejdsmarkedsområdet samt Borgersager på Tværs.

Afdelingen består af en administration med ældrechefen, en udviklingskonsulent, en uddannelseskonsulent, 2 arbejdsmiljøkonsulenter, en IT-Care-konsulent, en demenskonsulent og en administrativ medarbejder. Ude i ældreområdet er der 2 plejedistrikter h.h.v. distrikt SYD og distrikt NORD, et sygeplejeområde, et rehabiliteringscenter, et træningsområde og et køkkenområde.


Kontoreleven vil kunne komme til at arbejde med forefaldende sekretæropgaver i hele ældreområdet.

Her er et lille udsnit af de hyppigst forekommende opgaver:

  • Annoncering og ansættelse af elever til Social- og sundhedshjælperuddannelsen og til social- og sundhedsassistentuddannelsen
  • Sygeindberetning, kontrol med sygefravær samt ferieindberetning
  • Dagsordner og referater til ledermøder og MED-Ældre
  • Ajourføring af intranet og hjemmeside
  • Ajourføring af eller layoutfornyelse på diverse pjecer, brochurer og lignende.
  • Vedligeholdelse af telefonlister og oversigter
  • Praktiske opgaver omkring møder, kurser og arrangementer
  • Fordeling og scanning af post samt telefonpasning
  • Kontering af fakturaer
  • Tværgående opgaver i hele området hvor aktiviteter ude af huset også kan forekomme.

Det varierer det fra gang til gang, i hvilken afdeling under Sundheds- og omsorgsområdet kontoreleverne placeres i, ligesom et afdelingsskifte undervejs kan komme på tale. Det kan også forventes, at opgaverne kan komme fra flere af Sundheds- og Omsorgsområdets afdelinger. Opgaverne koordineres i samarbejde med den elevansvarlige.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.